Her er den helt klassiske sudoku på dansk, som du kan spille gratis online. Sudoku er et sjovt og underholdende spil, som kræver god sans for tal og matematik. Netop denne kombination har gjort sudoku til et af de allermest populære spil på nettet! Hvis du ikke kender reglerne endnu så kan du finde sudoku regler her. God fornøjelse med spillet!

Sådan spiller du dette sudoku spil online 👍

Først vælger du sværhedsgraden. Grøn (Easy) er den nemmeste og sort (Very Hard) er den sværest. Vi anbefaler at starte med grøn så du hurtigt får en succesoplevelse! For at indsætte det ønskede tal, så klikke du på et tomt felt med musen. Herefter bruger du tallene på dit tastatur (1-9) til at indsætte tallet. Nu er du i gang! Held og lykke 🙂

Hvis du spiller på din mobil kan du med fordel vende telefonen på siden (horisontalt) så der er bedre plads til sudokuen på skærmen.

 

Prøv også vores klassiske sudoku

 

sudoku på dansk

Hvad er dansk sudoku? 🧐

Sudoku på dansk er ikke anderledes end sudoku på andre sprog. Sudoku er en opgave, som ikke kræver brug af regning. Mange tror at man skal være dygtig til matematik, men det er slet ikke rigtigt. Den oprindelige opgave består af 81 celler fordelt på 9 vandrette rækker og tilsvarende 9 lodrette kolonner. Spillepladen er så igen samlet i 9 blokke, hver med 3 gange 3 felter.

Det gælder om at placere cifrene 1-9 så at hver række, kolonne og blok indeholder hvert ciffer én gang – og kun én gang. Når du spille online vil computeren typisk kunne hjælpe dig med at finde de steder, hvor du er kommet til at bruge et tale for mange gange.

Hvis du bliver træt af at spille sudoku så prøv at spille gratis kabale eller måske hjerterfri online.

Få tips til at løse en sudoku